800NK este primul CFMOTO care castiga „Premiul Red Dot: Design de Produs”

800NK este primul CFMOTO care castiga „Premiul Red Dot: Design de Produs”

25.04.2024

Varful de lance al seriei NK din familia CFMOTO a primit distinctia “Red Dot Award: Product Design 2024” pentru designul sau Cut The Edge. Este pentru prima oara cand un brand chinez obtine acest premiu cu o motocicleta ICE de capacitate mare. 


CFMOTO este incantat sa anunte ca modelul naked bike 800NK a cucerit “Red Dot Award: Product Design 2024” la categoria Design de Motociclete. Acest premiu este unul dintre cele mai importante in termeni de design si, din 1955, evalueaza mii de produse de pretutindeni din lume. Sa-i fie decernata aceasta inalta distinctie in anul celei de-a 35-a aniversari aduce chiar mai multa bucurie companiei cu sediul in Hangzhou. CFMOTO este primul brand chinez care primeste “Red Dot Award: Product Design 2024” cu o motocicleta de mare capacitate ICE. 


800NK este un produs global care, prin formele emblematice, a reusit sa ajunga la inimile entuziastilor de peste tot din lume, precum si sa atraga atentia juriului Red Dot. Aceasta motocicleta CFMOTO din gama de street bike-uri NK stabileste acum ritmul pentru toate noile modele care se vor alatura lineup-ului. Echipata cu un motor solid 799 cc cu 2 cilindri in linie, 800NK se distinge prin designul avansat Cut The Edge, atributele tehnice si performanta de top. 

 

Premiul aduce recunoastere internationala pentru Echipa de Design CFMOTO si Departamentul R&D: o dovada vie a dedicarii designerilor si tehnicienilor orientati catre inovatie si spre livrarea celor mai bune produse catre clienti. Viziunea de design a CFMOTO a fost definita de Directorul de Design 2 roti, Carles Solsona, bazat la Centrul European R&D CFMOTO din Italia. 


„Sa castigam prestigiosul Red Dot Award inseamna o realizare enorma pentru intreaga echipa”, a declarat Carles Solsona. „800NK este unul din produsele CFMOTO care reprezinta cel mai bine valorile brandului nostru: design, tehnologie, performanta. Acest rezultat este o modalitate excelenta de a celebra a 35-a aniversare a companiei, prin recunoasterea oficiala a angajamentului si a dezvoltarii propriei filozofii de design destinate pietei globale”. 


CFMOTO 800NK este castigatorul Premiului „Red Dot: Design de Produs”

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO Thunder Racing Team, pe locul 5 la Raliul Dakar

Riderul CFMOTO THUNDER RACING TEAM, Antanas Kanopkinas si vehiculul CFORCE 1000 au obtinut pozitia a cincea in clasa QUAD.  Antanas Kanopkinas a reusit o performanta impresionanta la Raliul Dakar, securizand a 5-a pozitie la clasa QUAD. Cea mai...

Citeste mai mult