Despre Noi

 

 

 

 

 

CFMOTO dezvoltă, produce, comercializează și furnizează cele mai fiabile și mai rentabile motociclete și scutere din lume, vehicule pentru toate terenurile, vehicule utilitare, motoare pentru bărci și motoare. Fondată în 1989 cu peste 1500 de colaboratori, CFMOTO a dezvoltat 98 de modele de vehicule și 51 de modele de motoare, care sunt distribuite în peste 70 de țări și regiuni. CFMOTO a ajuns la rang înalt în industria powersport și își propune să furnizeze produse de talie mondială dealerilor și fanilor la nivel global.

 

INSPIRAȚI DE TEHNOLOGIE ȘI INOVAȚIE

 

Echipa de cercetare și dezvoltare a CFMOTO este formată din 200 de angajați din cinci țări. Designerii noștri au făcut tot ce au putut în arta proiectării vehiculelor și a motoarelor, deținem peste 110 brevete de înregistrare și drepturi intelectuale independente, iar impulsul pentru inovație se extinde și la accesoriile noastre. Cu resursele avansate de cercetare și dezvoltare, CFMOTO se îndreaptă către a fi producătorul de clasă mondială din industria powersport.

 

CONCENTRAȚI PE CALITATE

 

Tehnologia și calitatea sunt inima și sufletul afacerii noastre. În timp ce ne bucurăm de o plăcere inimaginabilă de pilotare, conducem și managementul calității. Timpul, efortul și expertizele investite în dezvoltarea sistemului nostru de management ne permit să oferim produse remarcabile și de încredere, fără egal în ceea ce privește calitatea.

 

VALOAREA PENTRU UTILIZATOR

 

„Dacă nu servește niciun scop util, nu are de ce să existe”. Cu mai mult de 20 de ani de experiență profesională în industria motocicletelor, CFMOTO este întotdeauna dedicat furnizării unei experiențe optime pentru fiecare produs, pe baza acestui fapt, produsele CFMOTO beneficiază mai mult decât orice alte vehicule de o vastă experiență de decenii în acest domeniu extrem de competitiv, și se dovedește a fi partenerul ideal pentru cei ce vor să se bucure de viață și să exploreze lumea.